Αρχή Νέα - Ανακοινώσεις Διαγωνισμός "Λαμπερό Χαμόγελο"
 



Διαγωνισμός "Λαμπερό Χαμόγελο"

Λαμπερά Χαμόγελα, Φωτεινό Μέλλον

site banner1

Το Σχολείο μας διακρίθηκε παίρνοντας το 2ο πανελλήνιο βραβείο στη δημιουργία αφίσας στα πλαίσια του διαγωνισμού του προγράμματος "Αγωγής Στοματικής Υγείας με τη μέθοδο της Βιωματικής Μάθησης" της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, με τίτλο: « Λαμπερά χαμόγελα, φωτεινό  μέλλον» 2011-12!

Την πρώτη θέση κατέλαβε το Δημοτικό Σχολείο Κάμπου Χίου και ακολούθησαν το 7o Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου Θεσσαλονίκης, το 13o Νηπιαγωγείο Γαλατσίου και το 5o Νηπιαγωγείο Κομοτηνής.

Το σχολείο μας συμμετείχε στο διαγωνισμό για το σχολικό έτος 2011-12 με τους μαθητές του τμήματος Δ'3 με υπεύθυνο δάσκαλο το κ. Δάικο Δημήτρη. Υπεύθυνος για τη δημιουργία της αφίσας ήταν ο δάσκαλος κ. Ζαφειρίου Ευάγγελος, ο οποίος δίδασκε το μάθημα των Εικαστικών στο τμήμα, ενώ πολύτιμη υπήρξε η συμμετοχή στο πρόγραμμα της εκπαιδευτικού ΤΠΕ του σχολείου μας κ. Κατσαβού Νικολέττας.

Η βράβευση των νικητών θα γίνει στις 22 Απριλίου του 2013 στο Θέατρο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού) στην Αθήνα. Το βραβείο για τον 1ο νικητή είναι δωροεπιταγή σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών αξίας 400 ? και για τους 3 νικητές δωροεπιταγή σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών αξίας 200 ?.Οι 4 εκπαιδευτικοί κερδίζουν δωροεπιταγή των 100 ?.Επίσης, θα δωθεί αναμνηστικό δώρο έκπληξη σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές και θα παρακαλουθήσουν την έκθεση "Αποστολή:Παγωμένη Ανταρκτική".

Η Αφίσα μας έχει τον τίτλο "Παρέα Κάθε Μέρα ".

 

lampero xamogelo

Νέα ΥΠ.Π.Ε.Θ.

dimosiotitaetos 1617 afisa

dimosiotitaekseid 1617 afisa